Svenska Epilepsiförbundet får ofta frågor om appar för att registrera sin epilepsi. Vi skrev en artikel  ”Epilepsiappar – en tillgång i vardagen” där några olika appar presenteras i Epilepsia 4/2021.

Nu finns det en möjlighet för dig att bidra till utvecklingen som testperson till VGRs Epilepsi-app!

VGR driver ett projekt där en epilepsi-app är under utveckling. Den riktar sig till patienter, assistenter/anhöriga och vårdpersonal. Projektet har nu sin första version av appen under framtagning och behöver testpersoner; patienter (personer med epilepsi), för de första testerna utav appen.

Upplägg:

  • Testerna kommer starta i början av februari.
  • Testappen laddas ned på era egna i-phone-telefoner och informationen lagras där, ingen data delas med någon annan. (Tester för Android kommer inom kort och de kan inom snar framtid behöva testpersoner för det också).
  • Syftet med testerna: få input och kommenterar på den första funktionaliteten vi utvecklat, OBS lite funktionalitet då vi jobbar agilt och kommer släppa mer och mer funktionalitet efter input ifrån er testpersoner.

De som anmäler sig inbjuds till ett infomöte och får utskickat detaljerade instruktioner för hur testerna går till. OBS! Ni behöver ej vara med på infomötet om ni inte själva vill eller har tid.

För anmälan: skicka mejl  till [email protected]