070-629 41 06 [email protected]

Användning av kakor (cookies)

Webbplatsen använder kakor. En kaka (cookie) är en liten textfil som sparas i din dator.

Vi använder två typer av kakor:

  • Sessionskakor: En sessionskaka sparas bara temporärt under ditt besök på webbplatsen och används till exempel för att hålla reda på om du är inloggad eller inte.
  • Permanenta kakor: Permanenta kakor sparas i en fil på din dator under en begränsad tid. De används för att förbättra din upplevelse som återkommande besökare av våra webbplatser.

Neka kakor

Din webbläsare kan ställas in så att den automatiskt nekar kakor. Du kan också radera tidigare lagrade kakor. Läs mer på din webbläsares hjälpsidor för att ta reda på hur du gör.

Webbplatsen fungerar felfritt om du nekar persistenta kakor och tredjepartskakor, men om du nekar sessionskakor kan vi inte garantera att webbplatsen fungerar som utlovat då till exempel funktionalitet som att hålla dig inloggad inte är möjlig.

Mer information om kakor

Lär dig mer om kakor på Post- och telestyrelsens hemsida.

Vad är GDPR?

Syftet är att öka dina möjligheter att bestämma över hur företag och organisationer hanterar uppgifter om dig och den data som skapas när du till exempel använder deras tjänster eller produkter. GDRP stärker kraven på hur organisationer och företag får behandla dina personuppgifter.

GDPR står för (General Data Protection Regulation) och har ersatt PUL (Personuppgiftslagen)

Dina personuppgifter och hur vi hanterar dem

Svenska Epilepsiförbundet värnar om våra medlemmars och kunders personliga integritet.

Vi sparar bara personuppgifter så länge det är nödvändigt, därefter raderas de. 
Du har rätt att begära ett utdrag ur registret om dig själv. Detta gör du genom att skriva till Svenska Epilepsiförbundet, Box 1386, 172 27 Sundbyberg. 

Med dina personuppgifter menar vi den data vi samlar in och sparar om dig och hur du använder våra tjänster som direkt eller indirekt identifierar dig. Dessa uppgifter använder vi för att tillhandahålla tjänster, ge dig en bättre upplevelse, förbättra tjänster och ge erbjudanden som passar just dina behov. Uppgifterna används bl a för utskick av medlemstidning och information till dig som medlem. 

När du tecknar ett medlemskap hos Svenska Epilepsiförbundet Sverige godkänner du att vi lagrar vi dina personuppgifter enligt följande: Medlemskategori, namn, postadress, telefonnummer, e-postadress och födelsedatum.

Om du har frågor om hantering av personuppgifter enligt ovan är du välkommen att kontakta Svenska Epilepsiförbundet på tel: 070-669 41 06 eller [email protected]