Dags att betala in medlemsavgiften för 2024

Om du ännu inte har betalat din medlemsavgift för 2024 – nu är det dags! En påminnelse har gått ut antingen per sms, mejl och brev beroende vilka kontaktuppgifter vi har till dig. Om du är familjemedlem går avin till huvudmedlemmen i familjen. Har du/ni meddelat e-postadress men ändå inte fått ett mejl med medlemsavi för 2024? Titta i din skräppostmapp (och gör vår avsändare till betrodd avsändare).

Nya betalningsmöjligheter

Förbundet hjälper från den 1 oktober 2023 föreningarna att ta in sina medlemsavgifter. Under hösten har vi bytt medlemssystem och nu finns nya, smidigare och fler betalningsmöjligheter – betalning via kort, Swish, faktura per e-post eller autogiro. För att betala med autogiro – gå in på din internetbank och anmäl dig för autogiro genom att söka upp Svenska Epilepsiförbundet som mottagare.

Ändra dina kontaktuppgifter i registret

Om din e-postadress finns registrerad i medlemssystemet kan du själv se om du betalt och också ändra dina kontaktuppgifter i vårt medlemsregister via sidan epilepsi.se/medlemskap. På den sidan kan du också läsa mer om medlemskap och våra medlemsförmåner samt om vår nya medlemsförmån 2024: en gratis olycksfallsförsäkring under två månader från Unik försäkring.

Stort tack för att du är medlem i Svenska Epilepsiförbundet – du behövs!