EPILEPSIKALAS goes MALMÖFESTIVAL

Söndagen den 13 augusti är det dags igen för Epilepsikalas, denna gång under Malmöfestivalen och vi startar kl. 13.00 med en härlig glädjeparad genom staden!
Vi välkomnar gamla, nya och blivande medlemmar – personer som lever med epilepsi och deras anhöriga, men även personer som jobbar med epilepsi till vardags. Epilepsikalaset blir ett härligt tillfälle att samlas och utbyta erfarenheter med andra i samma situation.
Missa inte samtalet med Jan Boklöv, f.d. världscupvinnare i backhoppning, som inspirerande berättar om hur han vågade ta steget och satsa på en lyckad sportkarriär trots sin epilepsi. 
 
Vi bjuder på samtal om epilepsi, happening, tävlingar, kaffe & tårta med mera. Du kan mingla, se hur första hjälpen går till vid ett anfall, tävla i frågesport och få viktig information om epilepsi.
Vi kommer även att lotta ut exemplar av Epilepsiboken som ger grundläggande information om epilepsi, dess orsaker, yttringar och behandlingsmöjligheter samt tips i vardagslivet. Här finns programmet för Epilepsikalaset
 
Ta gärna med dig en kompis eller en familj som du tycker borde följa med!
 
💜 Varmt välkommen till Epilepsikalas under Malmöfestivalen 💜
 
Gör en intresseanmälan senast den 9 augusti här