Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Vuxenläger i Valjeviken

12 augusti - 14 augusti

Välkommen till vårt populära vuxenläger i Valjeviken!

Årets vuxenläger på Valjeviken är den 12–14 augusti 2022. Vuxna som lever med epilepsi och deras anhöriga hälsas välkomna till ett trevligt och inspirerande läger med föreläsningar, aktiviteter, samkväm och givande samtal. Kursen kommer att ta upp frågor kring hur livet blev när det inte blev som det var tänkt och hur man kan gå vidare.

I kostnaden för lägret – 800 kronor per person – ingår helpension och övernattning i enkel- eller dubbelrum under hela helgen samt alla aktiviteter och föreläsningar. Sista dag för anmälan och betalning är den 30 juni. I år är det Epilepsiförbundet som administrerar anmälningar och betalningar. Gör så här:

  • Betala avgiften till bankgiro 181-5554 (Svenska Epilepsiförbundet). Skriv in ”Valjeviken” plus ditt namn som betalningsreferens/meddelande.
  • Samtidigt som du betalar ska du mejla följande uppgifter till [email protected]: namn, adress och personnummer samt vilken förening du är medlem i.

Adressen till Valjevikens Folkhögskola är Herrgårdsvägen 97, Sölvesborg. Information om Valjeviken finns här: valjeviken.se  Om du har frågor om lägret kan du mejla [email protected] eller ringa 070-653 02 01 (Arne Hertzberg).

Mer information och detaljerat program skickas ut till dem som anmält sig.

 

Detaljer

Börjar:
12 augusti
Slutar:
14 augusti

Arrangör

Epilepsiföreningen i Blekinge
Telefon:
070-296 86 89
E-post:
blekinge.epilepsiforening@gmail.com

Plats

Valjeviken
Herrgårdsvägen 97
Sölvesborg, 294 37
+ Google Map
Telefon:
0456-15115
View Plats Website