Ge en gåva

Du kan stödja personer som lever med epilepsi genom att ge gåvor till 1) epilepsiforskningen eller 2) Epilepsiförbundets verksamhet. 

1) Skänk pengar till Epilepsifonden som årligen delar ut medel till epilepsiforskning – vi ser gärna att gåvor i första hand ges till Epilepsifonden eftersom det behövs mer pengar riktade till epilepsiforskning.
a. Det enklaste och bästa sättet att ge en gåva till Epilepsifonden i samband med en begravning eller att ge ett bidrag vid exempelvis en högtidsdag är att använda tjänsten Min Gåva. Information och gåvoformulär hittar du här: Min Gåva.
b. Om du inte kan ge din gåva via tjänsten Min Gåva, läs informationen under avsnittet Stöd Epilepsifonden här nedanför.

2) För att stödja Epilepsiförbundet och dess verksamhet kan du ge en gåva:
a. via bankgiro eller swish, se mer information här nedanför
b. spara pengar i Humanfonden
c. köpa eller prenumerera på Bingolotter eller Sverigelotter hos Folkspel.

Stöd Epilepsiförbundet

Du kan stödja Epilepsiförbundets verksamhet genom en inbetalning till bankgiro 393-1193 eller swish 123 087 86 29. Ange ”gåva” som meddelande. Om du vill att pengarna ska gå till ett särskilt ändamål, inom Epilepsiförbundets verksamhet, anger du det som meddelande. Om du vill få ett gåvoblad måste du mejla förbundskansliet, [email protected]. Obs! Vi skickar inga gåvoblad under perioden 29/6–4/8, då vi har semesterstängt.

Stöd Epilepsifonden

Du kan stödja epilepsiforskningen genom en donation till Stiftelsen Epilepsifonden:

  • vid begravning
  • vid dop, examen, bröllop, födelsedag eller annan händelse
  • genom testamente.

Det enklaste och snabbaste sättet att skänka pengar till Epilepsifonden och samtidigt beställa ett minnesblad samt få ett kvitto, är att använda tjänsten Min Gåva. Men om du inte kan använda denna tjänst kan du göra en inbetalning direkt till Stiftelsen Epilepsifondens bankgiro 5796-5444 eller swish 123 642 94 01. Men då finns ingen möjlighet att få ett kvitto, och det tar längre tid att få ett gåvoblad – läs först mer här.   Obs! Vi skickar inga gåvoblad under perioden 29/6–4/8, då vi har semesterstängt.

Tjänsten Min Gåva