Start > Hej medlem

Hej medlem!

 

Du är nu en viktig del i Epilepsiförbundets och lokalföreningarnas arbete för personer som lever med epilepsi och för deras anhöriga. Hjärtligt välkommen som medlem!

Klicka gärna runt på vår webbplats och se vilken information du kan hitta. Här på sidan tipsar vi om en del webbsidor som kan vara bra för dig att hitta till, som ny medlem.

När du skickade in din medlemsansökan fick du samtidigt välja att betala direkt (via Swish eller kort) eller att få en faktura via e-post. Om du valde faktura via e-post men inte har sett till något mejl med en faktura: Kolla först i skräppostmappen, och om du inte heller där hittar någon faktura så kontakta [email protected].

Integritetspolicy

När du blir medlem i Svenska Epilepsiförbundet och dess lokalföreningar eller prenumererar på Epilepsia godkänner du att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer här om GDPR och cookies.

Dina kontaktuppgifter

Vill du se/ändra dina kontaktuppgifter i vårt medlemsregister? Klicka på knappen nedan! Om det är första gången du besöker medlemsregistret eller om du har glömt dina inloggningsuppgifter: Klicka på ”Skapa lösenord/Glömt lösenord” och skriv sedan in din e-postadress. Ett automatiskt mejl skickas till dig. Om du inte hittar mejlet i din inkorg så kolla i din skräppost. Finns det inte där heller? Kontakta [email protected].

Lokalföreningarna

Läs mer här om våra lokalföreningar – de är en viktig grund i allt vårt arbete.

Medlemsförmåner

Information om aktuella medlemsförmåner finns på sidan epilepsi.se/medlemskap. Medlemsförmånerna gäller för alla medlemmar men inte för dem som beställt enbart prenumeration på Epilepsia.

Nyheter

När vi har ny information eller tips om någon aktivitet brukar vi skapa en nyhet. Du hittar alla nyheter samlade på nyhetssidan.

Aktiviteter

Förbundet arrangerar årligen ett antal aktiviteter som du kan anmäla dig till. Information om anmälan med mera hittar du i kalendariet.

Webbutik

I webbutiken hittar du epilepsimärken och andra produkter som vi säljer. Där kan du även beställa informationsmaterial.

Ge en gåva

Vill du stödja personer med epilepsi, epilepsiforskningen eller förbundet som arbetar med dessa frågor? Det finns flera sätt att ge gåvor.