Välkommen till årets vuxenläger i Valjeviken!

Temat för helgen – att leva med epilepsidiagnos i familjen – kommer att belysas i teoretiska och praktiska övningar som syftar till att visa på hur man kan hantera vardagen på ett bra sätt och skapa bra livskvalitet, både för den som diagnosen epilepsi och för den som är anhörig.

En av programpunkterna belyser hur ökad kunskap och kännedom om olika metoder för att kunna hantera sin livssituation, stärker både självbilden och skapar trygghet för att våga ta en självklar plats i samhälle och arbetsliv.

På programmet står även betydelsen av kost, sömn och livsstil för att kunna öka möjligheterna att förebygga anfall. Vi tar även upp sambandet mellan stress, hjärntrötthet, depression och ökad anfallsbenägenhet och verktyg för att kunna hantera det. Detaljerat program erhålls vid anmälan.

Vem: För medlemmar i Svenska Epilepsiförbundet som är vuxna och lever med epilepsi samt deras anhöriga.
När: Fredag 30 juli till söndag 1 augusti 2021.
Var: Valjevikens folkhögskola i Sölvesborg.
Anmälan: Intresseanmälan görs senast den 30 juni till epost: [email protected]. Frågor om lägret kan även besvaras på telefon 070-296 86 89.
Kostnad: Lägret kostar 800 kr/person. I priset ingår övernattning i  enkel- eller dubbelrum, helpension samt alla aktiviteter och föreläsningar. Avgiften betalas senast den 30 juni till plusgiro 856386-8. Kom ihåg att märka inbetalningen med ditt namn!
Info: Detaljerat program och mer information erhålls vid anmälan.

Varmt välkommen till årets vuxenläger i Valjeviken!