Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Epilepsikalas i Karlstad – INSTÄLLT!

15 januari, 2022 | 13:00 - 18:00

Epilepsikalas i Karlstad den 15 januari tyvärr inställt

2022-01-10: Dessvärre måste epilepsikalaset i Karlstad ställas in på grund av coronarestriktionerna. Vi försöker nu hitta en lösning för att kunna ha epilepsikalas via en digital kanal vid ett senare tillfälle, med delar av programmet nedan. Mer information kommer inom kort.

 

Epilepsiföreläsningar, Epilepsitårta, happenings och roliga tävlingar – det är några av inslagen när förbundet tillsammans med lokalföreningar anordnar träffpunkter under vintern/våren runt om i landet.

Vi välkomnar gamla, nya och blivande medlemmar – personer som lever med epilepsi och deras anhöriga men även personer som jobbar med epilepsi till vardags.

Epilepsikalaset blir ett härligt tillfälle att samlas och utbyta erfarenheter med andra i samma situation samt få nyttig information om epilepsi.
Vi bjuder på lunchsmörgås, föreläsningar om epilepsi, happenings, tävlingar, kaffe & tårta med mera. Du kan gå runt och mingla, se hur första hjälpen går till vid ett anfall, besöka vår minimässa, tävla i vår frågesport, vara modell för en dag och för barnen har vi skapat en lekhörna.

Här finns programmet för nedladdning. Anmäl dig senast den 7 januari till [email protected].

Varmt välkommen på Epilepsikalas!

PROGRAM LÖRDAG 15 JANUARI

13.00 Samling på Scandic Winn i Karlstad
Vi bjuder på en liten lunchsmörgås och det finns tid för att mingla, tävla i vår frågesport, samtala och besöka minimässan.

14.00 Våga ta steget!
Jan Boklöv, f.d. världsmästare i backhoppning som aldrig lät sin epilepsi hindra karriären. Nu inspirerar han andra att våga ta steget ut i livet och våga göra det de vill.

15.00 Barn och ungdomars 1177
Gunilla Lööf, skapare av Narkoswebben och Operation Smile i Sverige. Hon är ansvarig för en ny webbplats som ska förbereda barn inför det som sker före, under och efter kontakt med sjukvården, även barn och ungdomar som lever med epilepsi kommer att ingå i denna webbplats.

16.00 Vill du vara modell för en dag?
Inspireras av Emma Örtlund och ta plats på vår catwalk! Vi anordnar en modevisning med kläder från lokala klädföretag. Anmäl dig till [email protected] senast 5 januari om du vill vara med.

17.00 Ditt barns rättigheter och skolans skyldigheter
Laszlo Hegedüs, författare till boken ”Skoljuridik ur ett föräldraperspektiv”. Han föreläser om hur man praktiskt kan gå tillväga för att tillvarata barn med särskilda behovs rättigheter i skolan. Ta chansen och vinn ett ex av boken – vi lottar ut fem stycken!

18.00 Fika med epilepsitårtor
Vi bjuder på förbundets egen epilepsitårta, kaffe/te och sammanfattar dagen.

 

 

Detaljer

Datum:
15 januari, 2022
Tid:
13:00 - 18:00
Webbplats:
https://www.epilepsi.se/epilepsiforbundet-anordnar-epilepsikalas/

Arrangör

Svenska Epilepsiförbundet anmälan
E-post
anmalan@epilepsi.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Scandic Winn Karlstad
Norra Strandgatan 9-11
Karlstad, 652 24
+ Google Map