Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Epilepsikalas i Malmö 13 augusti

13 augusti, 2023 | 12:30 - 17:00

Välkommen på Epilepsikalas under Malmöfestivalen!

Söndagen den 13 augusti är det dags igen för Epilepsikalas, denna gång under Malmöfestivalen och vi startar kl. 13.00 med en härlig glädjeparad genom staden! Vi samlas kl. 12.30 vid Johannesplatsen och avslutar glädjeparaden vid Stortorget. Vi fortsätter kalaset vid Södertull – välkommen även dit!

Vi välkomnar gamla, nya och blivande medlemmar – personer som lever med epilepsi och deras anhöriga, men även personer som jobbar med epilepsi till vardags. Epilepsikalaset blir ett härligt tillfälle att samlas och utbyta erfarenheter med andra i samma situation. Missa inte samtalet med Jan Boklöv, f.d. världscupvinnare i backhoppning, som inspirerande berättar om hur han vågade ta steget och satsa på en lyckad sportkarriär trots sin epilepsi!

Vi bjuder på samtal om epilepsi, happening, tävlingar, kaffe & tårta med mera. Du kan mingla, se hur första hjälpen går till vid ett anfall, tävla i frågesport och få viktig information om epilepsi. Vi kommer även att lotta ut exemplar av Epilepsiboken som ger grundläggande information om epilepsi, dess orsaker, yttringar och behandlingsmöjligheter samt tips i vardagslivet.

Ta gärna med dig en kompis eller en familj som du tycker borde följa med!

💜 Varmt välkommen till Epilepsikalas på Malmöfestivalen 💜

Gör en intresseanmälan senast den 9 augusti här.

Program söndag 13 augusti

Här finns programmet att ladda ner

Detaljer

Datum:
13 augusti, 2023
Tid:
12:30 - 17:00
Webbplats:
https://www.malmofestivalen.se/scener/90818

Arrangörer

Epilepsiföreningen i Malmö med omnejd
Svenska Epilepsiförbundet

Plats

Södertull, Malmö
Södra Vallgatan 5
Malmö,
+ Google Map