Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Familjehelg – Epilepsiförbundet

26 april - 28 april

Välkommen till vår Familjehelg i april!

Alla i familjen med barn/ungdomar som har epilepsi hälsas välkommen till en härlig helg med mycket gemenskap och erfarenhetsutbyte, men också med professionella föreläsningar och verktyg för att snickra med vardagen med epilepsi i familjen. Att skratta, prata och finnas för varandra ger oss alla den extra kick man behöver. 

Under helgen kommer ni att kunna lyssna på intressanta föreläsningar i ämnet och ha gott om tid för att prata med andra familjer som också lever med epilepsi och utbyta erfarenheter. Barnen/ungdomarna (maxålder 18 år) har, tillsammans med lägerledare, ett eget program under helgen med roliga aktiviteter och mycket häng.

En del av programmet under helgen är att medverka på Epilepsikalasets föreläsningar vars ämnen är riktade till olika målgrupper, bland annat till dig som är förälder och har epilepsi eller till dig som är förälder med ett barn som har epilepsi. Det finns också information om vården till alla personer med epilepsi och deras anhöriga.

Plats: Valla folkhögskola, Linköping
Lägerdatum: 26–28 april, från fredag eftermiddag till söndag lunch
Maxålder på barnen: 18 år
Sista anmälningsdag: 26 mars
Frågor: Kontakta Epilepsiförbundets ungdomskonsulent via Anna Eksell eller Sara Andersson
Anmälan:
Kontakt: Har ni frågor eller funderingar går det bra att kontakta Sara Andersson [email protected] eller Anna Eksell [email protected]

PROGRAM

Här finns pdf för nedladdning av program Familjehelg 2024

Du som är medlem kan logga in i ansökningsformuläret i länken ovan med samma e-post som du angivit i ditt medlemskap. Vet du inte vilken e-postadress som är kopplad till ditt medlemskap? Kontakta förbundskansliet, [email protected] så hjälper vi dig.
Om du inte är medlem än kan du ändå ansöka om att delta på familjehelgen, men du måste bli medlem innan aktiviteten börjar. Det blir du här.

Håll koll i din mejlkorg!

  • Du får en bekräftelse på din ansökan.
  • Efter ansökningstidens slut meddelar vi dig per mejl om du får plats eller inte. Då sänder vi också information om hur och när du ska betala din deltagaravgift.
  • OBS! Håll utkik i skräpkorgen och gör vår avsändare till betrodd, så missar du ingen information från oss.

Varmt välkommen till Epilepsiförbundets Familjehelg!

Detaljer

Start:
26 april
Slutar:
28 april

Plats

Valla Folkhögskola
Studievägen 22
Linköping,
+ Google Map
Visa Plats-webbplats