Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Naturvandring Tyresö – Epilepsiföreningen Stockholm

7 september, 2022 | 11:00 - 13:30

Naturvandring till Kolardammarna i Tyresö

Välkommen till en härlig naturvandring i Tyresö! Vandringen är 2 km lång och tar cirka 2,5 timme med paus, och vi vandrar i lugnt tempo. Kolardammarna utgör ett vackert inslag i Alby naturreservat. Längs strandkanten möts du av grovstammiga aspar, små berghällar och öppna gräsmarker. I dammarna myllrar det av vattendjur och på en ö har bävern byggt en hydda. I dammarna renas också dagvattnet på sin väg till Albysjön.

Det finns picknickbänkar i en skogsbacke och bänkar på en brygga vid sjön där vi äter vår medhavda matsäck. OBS att det inte finns några toaletter. Detta är en lättvandrad guidning anpassad för rullstolar och barnvagnar. Kom ihåg att ta med egen matsäck.

Samling och avslutning: Busshållplats Öringe kl 11.00 (buss 875). Kommer du med bil samlas vi på parkeringen vid Fårdala ridskola. Kommer du med färdtjänst: uppge adress Ridskolevägen 2 i Tyresö.

Anmälan görs till Lena Falk, projektledare för Naturen på lika villkor på e-post [email protected] eller via telefon 08-555 352 68.

Välkommen ut i naturen!

 

Detaljer

Datum:
7 september, 2022
Tid:
11:00 - 13:30