Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Spahelg på Ystad Saltsjöbad

27 november, 2021 - 28 november, 2021

Inbjudan till skön spahelg på Ystad Saltsjöbad

Varmt välkomna att njuta av en skön spahelg på Ystad Saltsjöbad! Nu är den långa svåra tiden förhoppningsvis förbi och vi kan så smått börja att umgås på riktigt i föreningarna igen. För att bryta isolering och ensamhet bjuder Epilepsiföreningen Skåne (norra Skåne, Lund eller Malmö) in vuxna medlemmar i epilepsiföreningarna till en härlig helg med spa och god mat och avkoppling.

Ett besök på Lido Club & Spa är en helhetsupplevelse och en plats att må riktigt bra på! Läget precis vid havet är magiskt och utgör en fantastisk bakgrund för ett minst lika fantastiska spa. Väl inne finnes uppvärmd swimmingpool, jacuzzi samt bastu och även en isvak att tillgå.

Helgen består av en övernattning på hotellet med tillgång till Lido Club & Spa, 3 rätters middag och frukost. Om man vill sova ensam bokar man enkelrum och vill man ha sällskap finns del i dubbelrum. Priset för spahelgen är 300 kronor per person. Personer med epilepsi har företräde till plats men självklart får man ta med sin partner eller en ledsagare. Det är väldigt mycket först-till-kvarn-principen som gäller, platserna är begränsade till 20.

Anmälan görs till [email protected] eller på telefon 070-748 95 66 senast 15 oktober. Vid bekräftad anmälan sätter man in sin anmälningsavgift på bankgiro 5650-7163 omgående. Vid anmälan vill vi också ha meddelande om eventuella matallergier/preferenser och hjälpbehov.

Detaljer

Start:
27 november, 2021
Slutar:
28 november, 2021

Arrangör

Epilepsiföreningen i Skåne
Telefon
070-748 95 66
E-post
epilepsiforeningen.nsk@gmail.com
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Ystad Saltsjöbad
Saltsjöbadsvägen 15
Ystad, 271 60
+ Google Map
Visa Plats-webbplats