Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Weekend för vuxna

23 augusti | 13:00 - 25 augusti | 14:30

Välkommen till weekend för vuxna i Bollnäs!

Årets weekend för vuxna personer med epilepsi och deras anhöriga anordnas 23–25 augusti på Bollnäs folkhögskola. Helgens läger bjuder på intressanta föreläsningar, möjligheten att träffa andra personer som också lever med epilepsi, tid för samtal och diskussion om livsfrågor och annat, samtidigt som helgen ger en härlig rekreation i en naturskön omgivning.

Kostnad: 1000 kr per person inkl. kost och logi för medlemmar. Om du inte är medlem än kan du ändå ansöka om att delta på familjehelgen, men du måste vara medlem innan du betalar deltagaravgiften och innan aktiviteten börjar. Det blir du här.
Resa: Det finns en tågstation i Bollnäs och resan betalar du för själv.
Plats: Bollnäs folkhögskola
Antal deltagare: Maxantal är 30 personer. ”Först-till-kvarn-principen” kommer att gälla.
Sista anmälningsdag: Fredagen den 24 juni. Senast efter sista anmälningsdag får du ett mejl med mer information om kursen och information om hur och när du/ni ska betala deltagaravgiften. OBS! Håll utkik i skräpkorgen och gör vår avsändare till betrodd, så missar du ingen information från oss.
Här anmäler du dig: Du som är medlem kan logga in i ansökningsformuläret med samma e-post som du angivit i ditt medlemskap. Vet du inte vilken e-postadress som är kopplad till ditt medlemskap? Kontakta förbundskansliet, [email protected] så hjälper vi dig.
Program för helgen: Vuxenhelgens program visas nedan, och om du klickar på bilden så blir den större. Reservation för eventuella programändringar.

Helgen har tidigare anordnas av Epilepsiföreningen i Blekinge, men förbundet har tagit över evenemanget och försöker nu anordna lägret i olika delar av landet.

Detaljer

Start:
23 augusti | 13:00
Slutar:
25 augusti | 14:30

Plats

Bollnäs folkhögskola