Välkommen till Epilepsiföreningen i Norra Skåne

Vad händer i vår förening? Det är en hel del. Vi försöker både ha gemensamma aktiviteter och aktiviteter som passar olika målgrupper. Vi har medlemmar i hela Norra Skåne, från öst till väst, samt  i Kristianstad och Helsingborg med omnejd.

Att informera om epilepsi är ett stående inslag i vår verksamhet. Så fort tillfälle ges att informera gör vi det och om någon vill ha informationsmaterial finns det.
Vi har bland annat bokbord på Barnmottagningen på Centralsjukhuset i Kristianstad 1-2 ggr/år.
Ett barn- och familjeläger i Furuboda har vi varje år, där vi bjuder in medlemmar från hela Skåne och även från andra regioner i mån av plats.

Vårt kansli finns i Hässleholm. Det är bemannat tisdagar och torsdagar kl 10-14.30. Du kan alltid ringa oss även på annan tid, så ringer vi upp dig. Det går även bra att mejla till nedanstående adress.
Vi tar gärna emot besök om du behöver prata med någon eller få information. Vi ber dig att avtala tid för det, så att vi kan planera in besöket.
Det finns kontaktpersoner som vi förmedlar samtal till om man vill prata med någon som är i liknande situation.
Vi har medlemsmöten och aktiviteter med olika teman, pyssel, fikaträffar, utfärder och annat.

Du är jättevälkommen till alla våra aktiviteter – vi tar givetvis också gärna emot synpunkter och idéer. Kontakta oss gärna!

Kansli
Kanslihusvägen 13A, 281 56 Hässleholm
Telefon: 070-748 95 66
E-post: [email protected]

Läs mer på: epnsk.se