Medlemsavier för 2024 via sms och e-post

Från och med denna vecka (v. 46) kommer Epilepsiförbundet att börja sända ut medlemsavierna för 2024. Vi startar med att sända avier per e-post och sms till medlemmar som vi har dessa kontaktuppgifter till.

De som inte kan få medlemsavisering på sms och e-post kommer att få en pappersavi på posten. Har du meddelat din e-postadress men ändå inte fått ett mejl med medlemsavi för 2024? Titta i din skräppostmapp (och gör vår avsändare till betrodd avsändare).

Förbundet hjälper från den 1 oktober föreningarna att ta in sina medlemsavgifter. Under hösten har vi bytt medlemssystem och nu finns nya, smidigare och fler betalningsmöjligheter – betalning via kort, Swish, faktura per e-post eller autogiro. För att betala med autogiro – gå in på din internetbank och anmäl dig för autogiro genom att söka upp Svenska Epilepsiförbundet som mottagare.

Om din e-postadress finns registrerad i medlemssystemet kan du själv se och ändra dina kontaktuppgifter i vårt medlemsregister via sidan epilepsi.se/medlemskap. På denna sida kan du också läsa mer om medlemskap och våra medlemsförmåner och om vår nya medlemsförmån 2024: en gratis olycksfallsförsäkring under två månader från Unik försäkring.