Nyhet – Olycksfall Privatvård, ett extra skydd om olyckan är framme!

Epilepsiförbundet har som ambition att finna bra medlemserbjudanden till sina medlemmar. Olycksfall Special är en försäkringslösning anpassad för dig som är medlem i Epilepsiförbundet. Alla som är medlemmar hos Epilepsiförbundet och har en korrekt mejladress får försäkringen automatiskt och med två friperiodsmånader utan att behöva fylla i någon ansökan eller hälsodeklaration.

Du som är registrerad aktiv medlem, och har meddelat en mejladress till oss samt betalt medlemsavgiften i januari 2024, får försäkring under två friperiodsmånader. Sedan kommer nya medlemmar i Epilepsiförbundet och dess lokalföreningar också att få erbjudandet direkt av vår samarbetspartner Unik försäkring. Unik försäkring kommer kontakta medlemmarna per mejl. Efter de två månaderna, som kan ses som en möjlighet att bekanta sig med en bra målgruppsanpassad försäkring, avslutas försäkringen. Men medlemmen kan själv välja att fortsätta försäkringen genom att kontakta Unik försäkring.

Olycksfall Special är en olycksfallsförsäkring med ett förhöjt dödsfallsbelopp samt en sjukvårdsförsäkring som ger dig tillgång till privat vård i samband med ett olycksfall, efter remiss från läkare.

I Olycksfall Privatvård ingår bland annat

För dig som är under 65 år

  • Medicinsk invaliditet med upp till 16 pbb (prisbasbelopp)
  • Ekonomisk invaliditet med upp till 8 pbb, förutsatt att du är fullt arbetsför.
  • Dödsfallsbelopp på 2 pbb

För dig som är över 65 år

  • Medicinsk invaliditet med upp till 8 pbb kr
  • Dödsfallsbelopp på 0,5 pbb

Utöver detta ingår även psykologtjänsten Mindler, som bistår vid psykisk ohälsa, i din försäkring. Idag är psykisk ohälsa den vanligaste orsaken till sjukskrivning i Sverige och 40% av Sveriges befolkning har eller har haft någon form av psykisk ohälsa. Unik försäkring har därför också förstärkt ditt skydd med tjänsten Mindler, som ingår för dig med både videosamtal med en psykolog och obegränsad tillgång till självhjälpsprogrammenLäs mer om tjänsten i handlingarna samt på Mindlers hemsida och app.

  • Psykologtjänster från Midler: upp till 10 videosamtal per år med legitimerade psykologer, för dig över 18 år
  • Inga väntetider på̊ psykologsamtal
  • Obegränsad tillgång till självhjälpsprogram

För att ta del av erbjudandet är det viktigt att du som medlem meddelat en korrekt e-postadress till förbundet.
Det kan du göra själv genom att gå till ”Ändra uppgifter i medlemsregister” på denna sida: Medlemskap. *
Eller mejla till [email protected] 

Denna sida uppdaterades 2023-11-23. Priser för om man vill fortsätta försäkringen samt eventuella villkorsförändringar efter uppdateringen finns hos Unik försäkring.