Medlemskampanj – värva en vän!

Epilepsiförbundet behöver din hjälp för att växa och för att ge personer som lever med epilepsi ett framtidshopp. Tillsammans vill vi öka kunskapen om epilepsi i samhället och främja en bättre epilepsirehabilitering. Var med och värva en vän, kollega eller klasskompis så att vi växer! Kampanjen pågår mellan den 1 maj och den 30 september och du får hoppfulla gåvor som tack.

Medlemmarna är vår grund, vår styrka och vår viktigaste resurs. För att få ännu mer tyngd bakom förbundets viktiga arbete behöver vi bli fler. För ju fler vi är, desto mer kan vi främja forskningen samt sprida information om epilepsi och dess konsekvenser i vardagslivet.

Vi vill kunna ge den som lever med epilepsi hopp om framtiden, mod att våga vara sig själv, kraft att välja sin egen väg och vilja att genomföra det. Vi uppmanar därför alla våra medlemmar att värva en vän, kollega, klasskompis, granne eller någon annan i sin närhet så att vi kan växa och våga.

Gör så här för att värva

  • Be den du värvar att gå in på epilepsi.se/medlemskap och fylla i ansökningsformuläret.
  • Personen behöver även skriva in ditt för- och efternamn, ort, xxmmdd samt e-post.
  • Som befintlig medlem kan du värva hur många nya medlemmar du vill och får en lott för varje ny medlem som du värvar. Den du värvar får också en lott.
  • Värvar du minst tre nya medlemmar får du även förbundets halssmycke eller armband.
  • När den du har värvat betalat sin medlemsavgift skickar vi dina priser.
  • Ansökan om medlemskap ska ha inkommit till förbundet mellan den 1 maj och 30 september.