När livet inte blev som det var tänkt

Temat för helgen – när livet inte blev som det var tänkt – kommer att belysas i teoretiska och praktiska övningar som syftar till att visa på hur man kan hantera vardagen på ett bra sätt och skapa bra livskvalitet, både för den som har diagnosen epilepsi och för den som är anhörig. Genom föreläsningar och seminarier ges redskap för att förhålla sig till hur livet blev när det inte blev som det var tänkt.

På programmet ingår även framtagandet av en handlingsplan för hur man kan gå vidare.

Vem: För medlemmar i Svenska Epilepsiförbundet som är vuxna och lever med epilepsi samt deras anhöriga.

När: Från fredag 12 augusti till söndag 14 augusti 2022.

Var: Valjevikens folkhögskola, Herrgårdsvägen 97 i Sölvesborg. Information om Valjeviken finns här: valjeviken.se.

Kostnad: I kostnaden för lägret – 800 kronor per person – ingår helpension och övernattning i enkel- eller dubbelrum under hela helgen samt alla aktiviteter och föreläsningar.

Anmälan: Sista dag för anmälan och betalning är den 30 juni. I år är det Epilepsiförbundet som administrerar anmälningar och betalningar. Gör så här:

  • Betala avgiften, 800 kr, till bankgiro 181-5554 (Svenska Epilepsiförbundet). Skriv in ”Valjeviken” plus ditt namn som betalningsreferens/meddelande.
  • Samtidigt som du betalar ska du mejla följande uppgifter till [email protected]: namn, adress och personnummer samt vilken förening du är medlem i.

Information: Detaljerat program och mer information skickas ut till dem som har anmält sig. Frågor om lägret kan besvaras på telefon 070-653 02 01 (Arne Hertzberg).

Varmt välkommen till årets vuxenläger i Valjeviken!

Klicka på bilden nedan så blir den större.