Hur kan det vara att skaffa barn när man lever med epilepsi?

Du som har epilepsi är inte annorlunda än andra när det gäller relationer och sex. Men hur är det att planera för att få barn när man lever med epilepsi? Kan man leva som ensamstående med epilepsi och ha barn? Många frågor och funderingar kan dyka upp och på detta webbinarium tar vi upp de vanligaste.

  • Är det svårare att bli gravid om jag har epilepsi?
  • Vad ska jag tänka på vid graviditet?
  • Jag är ensamstående, kan jag ändå skaffa barn?
  • Hur kan jag på ett säkert sätt ta hand om mitt barn om jag får ett anfall?
  • Kan mitt barn skadas av epilepsimedicinen? Behöver jag justera min medicin?
  • Hur kan det vara att växa upp med en förälder som har epilepsi?

Webbinariet är onsdagen den 18 november kl.  18.00 – 19.30 på Zoom
Anmälan till detta kostnadsfria webbinarium sker senast den 16 november till [email protected]. Läs mer här.